fbpx
17/02/2017

O proizvodima

 

 

 

 

 

 Attendo softver

Attendo je sistem za kontrolu pristupa i/ili evidenciju radnog vremena zaposlenih. Obuhvata dozvolu pristupa, registraciju i memorisanje prolazaka, obradu podataka i još mnogo toga. Također daje mogućnost generisanja mnogobrojnih izveštaja na osnovu podataka pohranjenih u sistemu.

Attendo omogućava evidentiranje raznih događaja kao što su dolazak na posao, izlazak na pauzu, privatno ili poslovno odsustvo, kraj radnog vremena, itd. Korisniku je također omogućeno definisanje vremenskog okvira dozvoljenog odstupanja od definisanih vrijednosti. Na ovaj način omogućena je potpuna kontrola vremena koje zaposlenici provode na poslu, uvid u njihove ranije dolaske ili kašnjenja, prekovremeni rad, opravdana odsustva zbog bolesti ili praznika, itd. Također je omogućeno generisanje finalne vrijednosti troškova, odnosno obračun zarade zaposlenika na osnovu unesenih podataka u sistem. 

K5

Samostalni čitač magnetnih kartica sa tastaturom u metalnom antivandal kućištu, otvaranje vrata karticom, šifrom ili karticom + šifrom, podržava 2000 korisnika, maksimalna udaljenost očitavanja kartice 3 - 6 cm, vremensko ograničenje za vrata podesivo u intervalu od 0 - 99 sekundi, mogućnost priključenja tastera za izlaz, elektroprihvatnika...

T5

T5 je inovativni čitač prsta i kartice. U potpunosti integrira otisak prsta i RFID tehnologiju. Vrlo kompaktan dizajn čini ga pogodnim za montažu na okvir vrata. T5 ima standard Wiegand izlaz da se neprimjetno povezivanje sa pristup kontrolera i relejni izlaz na bravu direktno.

OA 1000

OA1000 je inovativni proizvod sa biometrijskom identifikacijom. Odobren od strane SCOSTA-CL kriptografije. Ovaj uređaj se obično koristi u velikim preduzećima gdje je ograničen pristup te je moguć samo preko identifikacije.

M5

M5 je inovativni čitač prsta i kartice. U potpunosti integriraotisak prsta i RFID tehnologiju. Vrlo kompaktan dizajn čini ga pogodnim za montažu na okvir vrata. M5 ima standard Wiegand izlaz da se neprimjetno povezivanje sa pristup kontrolera i relejni izlaz na bravu direktno.

C2

C2 je inovativni čitač prsta i kartice. U potpunosti integriraotisak prsta i RFID tehnologiju. Vrlo kompaktan dizajn čini ga pogodnim za montažu na okvir vrata. C2 ima standard Wiegand izlaz da se neprimjetno povezivanje sa pristup kontrolera i relejni izlaz na bravu direktno. Biometrijski čitač koji u potpunosti integriše identifikaciju otiskaka prstiju i RFID. Vrši komunikaciju pomocu TCP/IP, USB Plug & Play i ZSB flash drivera

VP30

VP30 je inovativni čitač prsta i kartice. U potpunosti integriraotisak prsta i RFID tehnologiju. Vrlo kompaktan dizajn čini ga pogodnim za montažu na okvir vrata. VP30 ima standard Wiegand izlaz da se neprimjetno povezivanje sa pristup kontrolera i relejni izlaz na bravu direktno. Identifikacijski čitač koji vrši identifikaciju putem RFID oznake, bila to kartica ili tag. Idealan je za mala preduzeća. Uređaj je pouzdan, prilagodljiv i multifunkcionalan.

TC550

Multifunkcionalni uređaj pričvršćen na zid, čitač otisaka i RFID objekata, služi za praćenje i evidenciju ulazaka, izlazaka te provedenog vremena u određenom objektu te ograničava kontrolu pristupa.

T5 Pro

T5 je inovativni čitač prsta i kartice. U potpunosti integrira otisak prsta i RFID tehnologiju. Vrlo kompaktan dizajn čini ga pogodnim za montažu na okvir vrata. T5 ima standard Wiegand izlaz da se neprimjetno povezivanje sa pristup kontrolera i relejni izlaz na bravu direktno.

OC500

Multifunkcionalni uređaj pričvršćen na zid, čitač RFID objekata, služi za praćenje i evidenciju ulazaka, izlazaka te provedenog vremena u određenom objektu te ograničava kontrolu pristupa.

RFID kartice i tagovi

RFID kartice i tagovi služe za identifikaciju i pristup jednom objektu putem čitača.

Attendo
Attendo
Attendo