fbpx

Osnovni izvještaj

Osnovni izvještaj sadrži informacije o broju radnih dana i dana odsustva (bolovanja, poslovna, odmor, privatno itd.) u toku mjeseca. Prikazuju se i informacije o broju dnevnica za isplatu, korekcijama, penalima, itd.  Također se prikazuju i informacije od ukupnom vremenu na radu, pauzi, poslovnim i privatnim izlazima, itd. Na kraju, dat je pregled radnog vremena koje je trebalo biti urađeno, stvarno urađenog vremena i razlike tih vremena.

U ovom izvještaju dat je i pregled svih dana na kojem je vidljivo kada i koliko vremena je uposlenik radio, kao i koji dani su računati kao odsustvo sa posla. Osnovi izvještaj moguće je eksportovati u PDF i EXCEL format podataka.

Izbornik datuma na gornjem dijelu prozora osnovnog izvještaja određuje za koji mjesec će se prikazati izvještaj (dovoljno je označiti bilo koji dan u toku mjeseca da bi se prikazao izvještaj za taj mjesec.

Također korisnik ima mogućnost izbora organizacijske jedinice za koju će se kreirati izvještaj.


Attendo sistem

Attendo je sistem za evidenciju radnog vremena zaposlenih i/ili kontrolu prostupa. Obuhvata bilježenje i memorisanje prolazaka, dozvolu pristupa, obradu podataka, te generisanje izvještaja. Sistem se sastoji od terminala za RFID kartice ili tagove, biometrijsku identifikaciju ili PIN, te serverske aplikacije i web aplikacije za administraciju i upravljanje samim sistemom.

 

Attendo proizvodi 

Attendo omogućava evidentiranje raznih događaja (ulaz, izlaz, pauza, poslovni izlazak, privatni izlazak, i drugo.) kao i definisanje vremenskog okvira kada je omogućen pristup ili evidentiranje. Na ovaj način omogućena je potpuna kontrola pristupa zaposlenika u namjenske prostorije.

Više o Attendo uređajima i proizvodima možete pronaći ovdje.

Attendo
Attendo
Attendo