fbpx
17/02/2017

Pomoć

 

Attendo softver

 

Attendo je sistem za kontrolu pristupa i/ili evidenciju radnog vremena zaposlenih. Obuhvata dozvolu pristupa, registraciju i memorisanje prolazaka, obradu podataka i još mnogo toga. Također daje mogućnost generisanja mnogobrojnih izveštaja na osnovu podataka pohranjenih u sistemu.

Attendo omogućava evidentiranje raznih događaja kao što su dolazak na posao, izlazak na pauzu, privatno ili poslovno odsustvo, kraj radnog vremena, itd. Korisniku je također omogućeno definisanje vremenskog okvira dozvoljenog odstupanja od definisanih vrijednosti. Na ovaj način omogućena je potpuna kontrola vremena koje zaposlenici provode na poslu, uvid u njihove ranije dolaske ili kašnjenja, prekovremeni rad, opravdana odsustva zbog bolesti ili praznika, itd. Također je omogućeno generisanje finalne vrijednosti troškova, odnosno obračun zarade zaposlenika na osnovu unesenih podataka u sistem. 

U sistemu su predviđeni izvještaji koji omogućavaju pregled prikupljenih informacija. Na taj način je korisniku ostavljena mogućnost kreiranja adekvatnih izvještaja po potrebi. I što je najvažnije, ovisno o potrebi prirode posla, sistem omogućava i preuzimanje svih podataka u formi excel dokumenata, kao i neophodnu komunikaciju sa drugim sistemima, putem web servisa.

 

 

Trebate pomoć? Mi smo tu zbog Vas!

 

Ukoliko trebate pomoć vezano za Attendo sistem ili proizvode, odnosno usluge koje nudimo, na raspolaganju vam stoji par opcija. Odgovore na svoja pitanja možete potražiti pretraživanjem naše stranice i baze uputstava. Dovoljno je da ukucate ključnu riječ svoje pretrage u polje za pretragu i kliknete na opciju “Pretraži”. Ukoliko ne pronađete odgovor na ovaj način, molimo vas da da nas kontaktirate ovdje. Jednostavno ispunite formu za upit i pošaljite nam svoje nedoumice. Također, možete nas kontaktirati direktno putem email-a na: info@attendo.ba  ili putem telefona na: +387 33 788 236.

Naš tim vam stoji na raspolaganju i rado ćemo pokušati odgovoriti na bilo koja pitanja koja imate za nas. 

 

 

Attendo
Attendo
Attendo