fbpx

Proizvoljni izvještaj

Proizvoljni izvještaj sadrži selektore za sve podatke koje je moguće dobiti iz sistema. Nakon selekcije željenih podataka korisniku je na raspolaganju dugme preuzmi (download) nakon čega se kreira excel dokument koji korisnik može otvoriti ili snimiti na lokalni disk.

Izbornik datuma na gornjem dijelu prozora proizvoljnog izvještaja određuje za koji mjesec će se kreirati izvještaj (dovoljno je označiti bilo koji dan u toku mjeseca da bi se kreirao izvještaj za taj mjesec. Također korisnik ima mogućnost izbora organizacijske jedinice za koju će se kreirati izvještaj.

Trenutnu selekciju polja moguće je spasiti pod proizvoljnim imenom, tako da se ista selekcija naknadno može pozvati iz padajućeg menija. Na ovaj način korisnik može pripremiti standardne izvještaje prema svojim potrebama.


Attendo sistem

Attendo je sistem za evidenciju radnog vremena zaposlenih i/ili kontrolu prostupa. Obuhvata bilježenje i memorisanje prolazaka, dozvolu pristupa, obradu podataka, te generisanje izvještaja. Sistem se sastoji od terminala za RFID kartice ili tagove, biometrijsku identifikaciju ili PIN, te serverske aplikacije i web aplikacije za administraciju i upravljanje samim sistemom.

 

Attendo proizvodi 

Attendo omogućava evidentiranje raznih događaja (ulaz, izlaz, pauza, poslovni izlazak, privatni izlazak, i drugo.) kao i definisanje vremenskog okvira kada je omogućen pristup ili evidentiranje. Na ovaj način omogućena je potpuna kontrola pristupa zaposlenika u namjenske prostorije.

Više o Attendo uređajima i proizvodima možete pronaći ovdje.

 

 

Attendo
Attendo
Attendo