fbpx

Uspješno implementiran Attendo projekat za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa – Industrijska zona PREVENT VISOKO

IMG_5468

Attendo sistem

Attendo je sistem za evidenciju radnog vremena zaposlenih i/ili kontrolu pristupa. Obuhvata bilježenje i memorisanje prolazaka, dozvolu pristupa, obradu podataka, i na osnovu rečenog, generisanje izvještaja. Sistem se sastoji od terminala za RFID kartice ili tagove, biometrijsku identifikaciju ili PIN, zatim serverske aplikacije i web aplikacije za administraciju i upravljanje samim sistemom.

Novi projekat Attendo porodice – Industrijska zona Prevent Visoko

Velika nam je čast objaviti uspješnu saradnju sa Prevent grupacijom. Uspješno je realizovan projekat implementacije sistema evidencije radnog vremena i kontrole pristupa za industrijsku zonu Prevent Visoko (Topuzovo polje).
Sistem je realizovan instalacijom Anviz biometrjskih terminala za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa. Instalirane su i tri tripod barijere za kontrolu ulaska radnika u tvornički krug, te postavljene dvije rampe za kontrolu ulaska i izlaska motornih vozila. Cijeli sistem je softverski praćen našim Attendo proizvodom za ERV i KP.

Attendo
Attendo
Attendo